ATB foto's (25)
ATB foto's

Op zondag gaan onze ATB'ers het bos in. Was dat een paar jaar geleden mat een man/vrouw of tien, tegenwoordig is de spoeling wat dunner. Drie, vier man en dan houdt het wel op. Dat is jammer, want onze bossen zijn prachtig en ondanks de slechte paden waar we soms overheen rijden, is het toch iedere keer weer een leuke uitdaging.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 25
Categorie weergegeven: 905 x
Berlijn 2015 (49)
Berlijn 2015

Alex Venema, Martin Hiskemuller, Rob en Willem Brugmans en Martin Appelhof maakten in 2015 een fietstocht vanuit Berlijn terug naar Renkum. Ze hebben diverse foto's gemaakt om deze tocht vast te leggen en tussendoor het thuisfront op de hoogte te houden. Deze foto's tref je hier aan.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 49
Categorie weergegeven: 193 x
Clubdag op Johnsons Ranch / 11 september 2004 (14)
Clubdag op Johnsons Ranch / 11 september 2004

Op zaterdag 11 september was het dan zover, iedere cowboy, dan wel cowgirl, meldde zich in het donkere bos. Na een welkomstwoord van Jip, waarbij hij de spelleiders introduceerde, zijn we aan de gezellige middag en avond begonnen. De foto's vertellen het verhaal van deze gezellige middag.
Loes en Jip bedankt voor de gastvrijheid.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 14
Categorie weergegeven: 740 x
Fotoarchief (55)
Fotoarchief

In dit fotoarchief staan allemaal "losse" foto's.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 55
Categorie weergegeven: 1122 x
Indoortraining / 8 februari 2005 (40)
Indoortraining / 8 februari 2005

In de winterperiode trainen we de gymzaal in Wolfheze. De training begint steeds met een warming-up op muziek. Daarna volgen diverse grondoefeningen ter versoepeling en versterking van de spieren. Als iedereen goed getraind heeft, is het tijd voor ander vermaak. Het net wordt opgehangen en de bal komt in het spel. Een spannende fanatieke partij volleybal wordt dan gespeeld.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 40
Categorie weergegeven: 726 x
Jubileum 15 jaar STG Renkum/Heelsum / 24 september 2006 (41)
Jubileum 15 jaar STG Renkum/Heelsum / 24 september 2006

Op zondag 24 september verzamelen 25 leden zich op de parkeerplaats van Hotel-Restaurant West-End voor het 15-jarig jubileumfeest. John Weerden maakte vele foto's die toonden dat het een gezellige dag was op de Hoge Veluwe.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 41
Categorie weergegeven: 847 x
Nieuwjaarsreceptie / 5 januari 2009 (12)
Nieuwjaarsreceptie / 5 januari 2009

Jaarlijks wensen we elkaar een gelukkig nieuwjaar tijdens de nieuwjaarsreceptie. Even gezellig met een hapje en een drankje vooruitkijken naar het nieuwe jaar waarbij we altijd de hoop uitspreken dat we het ’s winters koud genoeg hebben om te kunnen schaatsen en het ’s zomers lekker warm hebben om fijn te kunnen fietsen.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 12
Categorie weergegeven: 844 x
Nordic Walking / 3 juni 2007 (21)
Nordic Walking / 3 juni 2007

Het moet toch niet gekker worden. Nu gaan STG-ers ook al wandelen met stokken in de bossen. Zondag 3 juni werd een groep STG-ers ingewijd in de geheimen van Nordic Walking. Ze kregen eerst uitleg door deskundigen over het gebruik van de stokken, de juiste houding en de wels en niets van Nordic Walking. Daarna trokken ze met z'n allen het bos op. Het hele festijn werd afgesloten door gebak en koffie en thee.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 21
Categorie weergegeven: 806 x
Renkum-Rome-Renkum / juli 2010 (81)
Renkum-Rome-Renkum / juli 2010

Willem Brugmans en Martin Appelhof maakten tussen 13 juni en 8 juli een fietstocht vanuit Rome terug naar Renkum. Martin heeft veel foto's gemaakt om hun avontuur vast te leggen. Een aantal van die foto's tref je hier aan.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 81
Categorie weergegeven: 1084 x
Santiago de Compastella / 30 juni 2008 (67)
Santiago de Compastella / 30 juni 2008

Willem Brugmans en Martin Appelhof fietsten in de zomer van 2008 naar Santiago de Compastella. Hun reisverslag kun je lezen op de pagina "Clubblad" in de IJssplinters van oktober 2008.
Natuurlijk hebben beide reizigers veel foto's gemaakt om hun avontuur vast te leggen. Een aantal van die foto's tref je hier aan.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 67
Categorie weergegeven: 909 x
Schaatsen in Heerenveen / 11 december 2004 (26)
Schaatsen in Heerenveen / 11 december 2004

Zaterdag 11 december begaven 20 schaatsers in 5 auto’s zich op weg. De jaarlijkse schaatsavond op de prachtige baan in Heerenveen stond op het programma. Het ijs was prima en de temperatuur behaaglijk. Toch wel anders dan op ons eigen baantje waar het veel kouder is. Op de baan hebben we ons als STG Renkum/Heelsum nadrukkelijk aan de rest van schaatsminnend Nederland laten zien.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 26
Categorie weergegeven: 781 x
Schaatsen op Flevonice / 17 januari 2012 (14)
Schaatsen op Flevonice / 17 januari 2012

Tijdens de beregezellige nieuwjaarsbijeenkomst van STG op zondag 15 januari 2012 daagde ik Hein Leveling uit: "Ik heb dit jaar veel minder foto's van jullie ontvangen dan afgelopen jaar." Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Voordat Hein kon antwoorden zei Ab Crajé, die tegenover hem zat: "Dat zullen we wel goed maken. We gaan dinsdag naar Flevonice en we zullen jou dan de foto's daarvan sturen."

En ze hebben woord gehouden. Vandaag ontving ik van Ab de foto's, waarop vier van onze "natuurijsmannen" Ab, Hein, John Weerden en Herman Willemsen genieten van een prachtige dag met goed ijs op de vijf-kilometer-kunstijsbaan van Flevonice genieten. En wij maar werken........

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 14
Categorie weergegeven: 838 x
Schaatsen op Hartenstein (117)
Schaatsen op Hartenstein

Deze gallery wordt steeds aangevuld met nieuwe foto's.
Met grote regelmaat spelen de vrijwilligers van OIJV het weer voor elkaar en prepareren ze een prachtige baan voor ons. Dat kost iedere keer veel energie overdag en 's nachts. Wij waren er dus om te schaatsen en hebben genoten. Bedankt hoor! 

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 117
Categorie weergegeven: 2391 x
Schaatsen op Natuurijs (71)
Schaatsen op Natuurijs

Deze gallery wordt steeds aangevuld met nieuwe foto's die gemaakt worden tijdens natuurijstochten. Gelukkig nemen clubleden als Ab Crajé, John Weerden en Hein Leveling vaak een fototoestel mee, zodat wij niet verstoken blijven van schitterende sfeerbeelden onderweg.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 71
Categorie weergegeven: 1373 x
Sinterklaas bezoekt de zaaltraining / 3 december 2007 (9)
Sinterklaas bezoekt de zaaltraining / 3 december 2007

Wie zoet is krijgt lekkers! Op maandag 3 december bezocht de Sint en zijn gevolg de STG training. Trainer Piet had al, heel uitnodigend, sinterklaasliedjes opgezet. Ook dit jaar had Sint weer een opbeurend / vermanend / bemoedigend / corrigerend / …….. (doorhalen wat niet van toepassing is), toespraakje voor de leden. Dit ging vergezeld van een passend cadeautje en een handvol lekkers van Piet.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 9
Categorie weergegeven: 746 x
Weissensee / 28 januari 2011 (9)
Weissensee / 28 januari 2011
Esther de Vlieger, Minze de Vries, Martin Hiskemuller, Harry Korver en Martin Appelhof togen afgelopen winter naar Oostenrijk om deel te nemen aan de Alternatieve Elfstedentocht. Minze de Vries was met zijn 79 levensjaren de oudste deelnemer aldaar. Esther de Vlieger haalde het afsolute kunststukje uit om binnen 4 dagen twee keer de 200 km te schaatsen.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 9
Categorie weergegeven: 1339 x
Weissensee John Weerden / 3 februari 2012 (14)
Weissensee John Weerden / 3 februari 2012

John Weerden schaatste op de Weissensee in 2012 twee keer 100 kilometer op dinsdag 31 janurai en vrijdag 3 februari. Hij heeft dinsdags wat gewacht met starten zodat hij lekker rustig kon beginnen... Er was een parcours over zowel grote als kleine meer uitgezet en met name het stuk van het grote meer terug naar achter op het kleine meer was door de toenemende wind zwaar...
Het voorlaatste rondje suggereert dat hij vermoeid geraakt zou zijn, maar een diepgaande conversatie met Albert van Brakel was debet aan deze ingestorte rondetijd...
Al met al viel het John mee en dat maakt dat hij op vrijdag voor de tweede keer startte met goed gevolg. Opnieuw legde hij de 100 kilometer af.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 14
Categorie weergegeven: 720 x
Willem Brugmans op Alpe d'Huez / 18 mei 2007 (21)
Willem Brugmans op Alpe d'Huez / 18 mei 2007

Vrijdag 18 mei 2007 fietste Willem Brugmans, samen Pirie Claassen de Alpe d'Huez op. Deze trip werd door de Gelderlander georganiseerd en werd dit jaar als piekmoment door onze Willem beschouwd. Goed getraind en gesoigneerd stond hij aan de start. Na zo'n 1 uur en 20 minuten was hij boven.

 

Aantal afbeeldingen in categorie: 21
Categorie weergegeven: 1133 x
 
Powered by Phoca Gallery